Siirry sisältöön

MUUTOS Muutoskyvykkyydellä hyvinvointia ja kestävyyttä maaseudun yritystoimintaan -hanke

Mitä

Hankkeessa teemoina ovat yrittäjien liiketoiminta- ja johtamisosaamisen kehittäminen, työkyvyn edistäminen, työssä jaksaminen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen ja tukeminen. 

Hankkeessa tarjotaan muun muassa muutosvalmennusta sekä hyvinvointia ja työssä jaksamista edistävää elintapaohjausta. Lisäksi hankkeen kautta voi apua muun muassa liiketoiminnan suunnitteluun, muutostarpeiden ja -mahdollisuuksien tunnistamiseen sekä toiminnan sopeuttamiseen riittävän ajoissa.  

Hankkeessa tarjotaan hyvinvointikartoituksia, joiden pohjalta yrittäjille järjestetään tarvelähtöistä ryhmä- ja yksilöohjausta. Ohjauksen pääpaino on erityisesti hyvinvointia tukevan liikunnan ja ravitsemuksen, unen ja palautumisen sekä mielen hyvinvoinnin edistämisessä.  

Yrittäjänä sinulla on mahdollisuus osallistua joko yhteen tai useampaan toimintaan. Voit valita juuri itseäsi kiinnostavat teemat.  

Hankkeeseen osallistuminen on maksutonta, mutta ne ovat de minimis -tuen alaista tukea yrityksille.  

Kenelle

Kohdealueena on Pohjois-Pohjanmaan maaseudulla toimivat mikro- ja pk-yritykset. Maaseutuyrityksillä tarkoitetaan yrityksiä, joilla on joko varsinaista alkutuotantoa tai/sekä muuta maaseudulla toteutuvaa yritystoimintaa.   

Milloin

Yrityskohtaisia käyntejä, kaikille avoimia webinaareja ja podcasteja, luentoja ja hyvinvointikartoituksia järjestetään vuoden ajan.

Hankkeen toiminta-aika on 1.4.2022-31.8.2023.  

Hankkeen toteuttajat

Diakonia-ammattikorkeakoulun vahvuutena hankkeessa on yrittäjän mielenhyvinvoinnin ja työssä jaksamisen edistäminen. ODL Liikuntaklinikan osaamisalue on fyysisen hyvinvoinnin ja terveellisten elintapojen edistäminen ja tukeminen.  ProAgria Oulu vastaa yritysten liiketalouden ja johtamisen kehittämisestä. 

Rahoittaja

Hanke saa rahoitusta Euroopan sosiaalirahastosta (ESR), toteuttajat ja Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskus.

Uutiset ja blogitekstit

Lue tästä kaikki uutiset.

Lue tästä kaikki hankkeen blogitekstit.

Hankkeen tuloksia

Infograafi_(pdf)

Muutos-hankkeen infograafi