Siirry sisältöön

Muutos-hankkeen toimintaa vuodelle 2023

Kuvituskuva, maaseudun elämää ja ihmisiä kuvattuna.
Muutos-hanke tukee Pohjois-Pohjanmaan alueen maaseudulla olevien yrittäjien toimintaa ja hyvinvointia. Vuonna 2023 teemoina ovat erityisesti mm. uudistunut palkkatuki, uupumus ja siitä selviäminen, erityisherkkyys, yrittäjän kiireinen arki ja palautuminen sekä verotus ja kirjanpito. Tervetuloa mukaan hankkeen toimintaan!

Millaisia uuden vuoden 2023 lupauksia ajattelit tehdä? 

Onko lupauksesi jotain seuraavista: 

  1. Vietä enemmän aikaa ystävien ja perheen kesken
  2. Ota liikkumisesta tapa
  3. Vähennä kiloja
  4. Nauti elämästä enemmän
  5. Yritä vähentää velkoja
  6. Opettele jotain muuta
  7. Auta muita

Jos lupauksesi löytyy listalta, vielä ehdit tulla mukaan Muutos-hankkeen toimintaan ja voimme auttaa pitämään lupauksesi.  

Kuuntelemalla hankkeen podcasteja, olemalla mukana maksuttomissa webinaareissa ja lukemalla verkkosivuilla olevia blogeja voit saada paljon uutta tietoa. Ensi vuonna uusien käsiteltäviä aiheita ovat mm. uudistunut palkkatuki, uupumus ja siitä selviäminen, erityisherkkyys, yrittäjän kiireinen arki ja palautuminen sekä verotus ja kirjanpito. 

Tammikuun webinaarissa aiheena tuetut lomat ja avunsaanti arjen tilanteisiin ja liiketoiminnan haasteisiin

Mistä apua, kun sitä tarvitsee -webinaari järjestetään tiistaina 10.1.2022 klo 11. Puhujina webinaarissa ovat Mia Kalpa, suunnittelija Maaseudun tukihenkilöverkosta sekä Risto Nummela ja Veli-Matti Veijola Suomen yrityskummeista, Pohjois-Pohjanmaalta. Oletko loman tarpeessa? Webinaari käsittelee myös tuettuja lomia. Kuka niitä voi hakea? Miten niihin haetaan? Ja paljon muuta!

Ilmoittaudu webinaariin tämän linkin kautta 8.1.2023 mennessä.

Webinaarit ovat ilmoittautuneille katseltavissa kaksi viikkoa tallennuksen jälkeen.


Muutos-hanke saa rahoitusta Euroopan sosiaalirahastosta (ESR), toteuttajat ja Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskus. Lue lisää hankkeesta täältä.