Siirry sisältöön

Webinaari 14.3.2023 klo 11–14: Erityisherkkyys työelämässä ja yrittäjyydessä  

Kuvituskuva, maaseudun elämää ja ihmisiä kuvattuna.

Tule kuuntelemaan, millaista on toimia erityisherkkänä yrittäjänä työelämässä. Puhujina webinaarissa ovat klo 11.15–12.15 Päivi Vatka, toiminnanjohtaja HSP Suomi ry valtakunnallisesta erityisherkkien yhdistyksestä sekä klo 12.45–13.50 Annukka Vauhkonen, kokemusasiantuntija ja yrittäjä. Webinaari on maksuton ja sen järjestää Muutos-hanke.  

Webinaarin aiheita ovat muun muassa:  

  • Mitä erityisherkkyys tarkoittaa?  
  • Mikä on HSP Suomi ry-yhdistys?
  • Millaista toimintaa ja vertaistukeen liittyvää toimintaa HSP Suomi ry-yhdistys tarjoaa?
  • Miten jaksaa erityisherkkänä yrittäjänä?
  • Millaisia voimavaroja ja haasteita erityisherkkyys tuo yrittäjänä toimimiseen?  

Vinkkaa kaverillekin ja tule mukaan! 

Ilmoittaudu mukaan tästä Viimeinen ilmoittautumispäivä on 12.3.2023. Webinaarin Teams-linkki lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin 13.3.2023 mennessä.   

Lisäksi voit ilmoittautumisen yhteydessä esittää puhujille ennakkoon kysymyksiä. Viimeinen kysymysten jättöpäivä on 2.3.2023.   

Webinaari tallennetaan ja tallenne lähetetään jälkikäteen kaikille ilmoittautuneille. Tallenne on katsottavissa 2 viikon ajan webinaarin jälkeen.   

TERVETULOA! 

LisätietojaArja Lappalainen, p.050 479 3787 
Leea Naamanka, p.050339 8910

Päivi Vatka on HSP Suomi ry:n toiminnanjohtaja sekä ratkaisukeskeinen työnohjaaja ja kulttuuriantropologi (FM). Yhteystiedot: paivi.vatka@erityisherkat.fi tai p. 050 475 7942. www.erityisherkat.fi

Annukka Vauhkonen on koulutettu erityisherkkyyden kokemusasiantuntija, joogaopettaja ja hyvinvointivalmentaja. Hän kulkee kroonisten sairauksien kanssa kohti lempeämpää elämää, kirjoittaa matkastaan Lempeämpi minä -blogia ja auttaa yrityksensä kautta myös muita löytämään tiensä itsensä ja herkkyytensä puolelle. Löydät Annukan palvelut: www.lempeampimina.fi ja somesta @lempeampimina. Yhteystiedot: lempeampimina@gmail.com

HSP Suomi ry on vuonna 2013 perustettu valtakunnallinen yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on synnynnäistä erityisherkkyyttä koskevan tiedon ja ymmärryksen lisääminen Suomessa. Yhdistys myös mahdollistaa erityisherkkien ihmisten kohtaamisia järjestämällä muun muassa vertairyhmätoimintaa sekä luentoja ja tapahtumia. Yhdistyksen tarkoituksena on auttaa erityisherkkiä näkemään herkkyys voimavarana ja vahvuutena.