Siirry sisältöön

Tervetuloa Muutos-hankkeen -seminaariin to 4.5.2023 klo 11–14 Limingan Helmen Pirttiin tai Teamsilla

Kuvituskuva, maaseudun elämää ja ihmisiä kuvattuna.
Muutos-hanke järjestää maksuttoman ja monipuolisen seminaarin maaseudun yrittäjille ja sidosryhmille torstaina 4.5.2023 klo 11–14. Voit osallistua joko etänä tai paikan päällä Limingan Helmen Pirtissä. Seminaarissa voit saada lisää tietoa ihmisyydestä ja löytää apukeinoja tulevaisuuteen. Esiintyjinä ovat Tom Pöysti, Paavo Kettunen ja koko Muutos-hanketiimi. Tervetuloa kuuntelemaan, oivaltamaan ja viihtymään Muutos-hankkeen seurassa! Limingan Helmen pirtissä paikan päällä on myös kahvitarjoilu.

Ohjelma 

klo 11 Seminaarin avaus 

klo 11.05 Tom Pöysti: Tekemisen riemu ja tuska 

Tom Pöysti on pitkänlinjan puhuja, joka puheissaan auttaa ihmisiä etsimään onnea ja iloa arjen temmellyksessä. Hän kannustaa meitä löytämään omat potentiaalimme ja käyttämään taitojamme onnistuaksemme tavoitteissamme. Puheesta löytyy sanat ilo, innostus, oppiminen ja uteliaisuus. Naurulta ei voi välttyä!

klo 12 Kahvit ja verkostoituminen 

klo 12.30 Paavo Kettunen Itsetunnon ja itsearvostuksen ongelmatiikka häpeästä kärsivän ihmisen todellisuudessa 

Kiitellyn Muutos-hankkeelle keväällä pidetyn luennon jatko-osa, jota voi kuunnella myös ilman ensimmäistä kuuntelukertaa. Käsiteltäviä asioita ovat mm. sukupuoleen ja seksuaalisuuteen liittyvä häpeä, itsetunto ja -arvostus sekä itsensä rakastamisen, vähättelyn ja itserakkauden problematiikka. Mahdollisuus myös keskusteluun. Rautaista asiaa ytimekkäästi! 

klo 13.30 Kehon virkistäminen 

klo 13.35 Hankkeen tuotos: Työkalupakin esittely. Miten sitä voi hyödyntää käytännössä 

klo 14 Loppusanat ja kotimatka alkaa 

Ilmoittaudu mukaan 27.4. mennessä tästä.