Siirry sisältöön

Webinaari istumisen vähentämisen vaikutuksista ma 21.11.2022

Kuvituskuva, maaseudun elämää ja ihmisiä kuvattuna.
Istumisen vähentäminen on terveyden edistämistä -webinaarissa 21.11.2022  klo 14.00 fysioterapeutti Roosa Luusuaniemi kertoo muun muassa istumisen aiheuttamista terveyshaitoista sekä kuinka niitä pystyttäisiin vähentämään ja ehkäisemään. Webinaari on maksuton ja sen järjestää Muutos-hanke. 

”Aikuinen ihminen istuu keskimäärin 9 tuntia ja 7 minuuttia joka päivä. Siihen kun lisäämme nukkumisajan, jää aktiivista aikaa vuorokauteen melko vähän. Maatalousyrittäjille voi kertyä pitkiäkin päiviä esimerkiksi työkoneissa istuessa, jopa pidempiä kuin tuo 9h 7min. Runsas istuminen aiheuttaa kehoomme selkeitä terveyshaittoja. ” kertoo fysioterapeutti Roosa Luusuaniemi.

Tule mukaan webinaariin kuulemaan istumisen vähentämisen vaikutuksista ja vinkkaa kaverillekin!

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta viimeistään 17.11.2022  

Teams-linkki webinaariin lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin 18.11.2022.  


Roosa Luusuaniemi: ”Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja liikuntaneuvoja. ODL Liikuntaklinikalla olen työskennellyt vuodesta 2019 lähtien. Teen lisäksi töitä itsenäisenä ammatinharjoittajana. Klinikkatyön ohessa toimin myös kilpauimareiden fysioterapeuttina. 

Kilpaurheilutaustani myötä erityisosaamisalueikseni ovat valikoituneet urheilufysioterapia sekä tuki-ja liikuntaelinvaivojen hoito ja kuntoutus. Kilpaurheilu on jo jonkin aikaa sitten vaihtunut harrasteurheiluun, jossa lajejani ovat muodostelmaluistelu sekä latino show –tanssi.” 

Roosa Luusuaniemi.