Siirry sisältöön

Webinaari 10.1.2023: Mistä apua, kun sitä tarvitsee? 

Kuvituskuva, maaseudun elämää ja ihmisiä kuvattuna.
Tule kuuntelemaan, mistä maaseudun asukkaat ja yrittäjät voivat tarvittaessa hakea apua sekä yksityiselämän että yrityshaasteisiin tiistaina 10.1.2023 klo 11–14. Puhujina webinaarissa ovat klo 11–12.15 Mia Kalpa, suunnittelija Maaseudun tukihenkilöverkosta sekä klo 12.30-14 Risto Nummela ja Veli-Matti Veijola Suomen yrityskummeista, Pohjois-Pohjanmaalta. Webinaari on maksuton ja sen järjestää Muutos-hanke. 

Webinaarin aiheita ovat muun muassa: 

  • Mikä on maaseudun tukihenkilöverkko 
  • Mikä on Jelppi-ryhmätoiminta – kenelle se on tarkoitettu ja mitä se on 
  • Mitkä ovat tuetut lomat ja kuka niitä voi saada 
  • Mikä on Suomen yrityskummit 
  • Mitä ja kuka apua voi yrityskummeilta saada 

Vinkkaa kaverillekin ja tule mukaan!

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 8.1.2023Luennon Teams-linkki lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin 9.1.2023 mennessä.  

Ilmoittaudu mukaan tästä 

Tammikuun webinaarin QR-koodi. 

TERVETULOA! 

Lisätietoja Arja Lappalainen, p. 050 479 3787
Leea Naamanka, p. 050 339 8910 

Maaseudun tukihenkilöverkko on 150 koulutetun vapaaehtoisen valtakunnallinen auttamisverkosto. Tukea tarjotaan puhelimitse ja verkossa sekä konkreettista apua kotiin elämän erilaisissa kriisitilanteissa jelppi -ryhmien kautta. Tukea ja apua tarjotaan kaikille maaseudun asukkaille sekä maatalousyrittäjille maksuttomasti ja luotettavasti, ilman jonoja, ilman byrokratiaa. Olemme olleet maaseudun asukkaiden hyvinvoinnin asialla jo 26 vuotta.  

Suomen Yrityskummit ryn toiminta käynnistyi vuonna 1994. Se toimii valtakunnallisesti yli tuhannen yrityskummin voimin. Yrityskummien lukumäärä ja myös mentoroitavien yritysten lukumäärä on kasvussa. Pohjois-Pohjanmaan yrityskummit mentoroivat alueella toimivia pienyrityksiä ja he auttavat mm. yritysten kehittämiseen ja kasvuun liittyvissä kysymyksissä. Heillä on vilpitön halu auttaa oman alueensa mikro- ja pienyrittäjiä onnistumaan liiketoimintansa kehittämisessä. Yrityskummit auttavat yksittäisiä yrityksiä ja myös ovat mukana edistämässä yritysten taloudellista menestystä.