Siirry sisältöön

Liiketoimintaosaaminen

Tarjoamme suunnitteluapua yritystoimintasi kehittämiseen tai mahdollista muutosta varten skenaroimalla eri mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja. Taloutta ja tuotantoa analysoimalla, saadaan kattavaa näkemystä yrityksesi kehittämiseen.

Yrityksen tulevaisuuden suunnittelu

Hankkeen avulla voimme tunnistaa yrityksesi nykytilaa, voimavaroja, tehdä ennakoivaa tulevaisuuden suunnittelua, suunnitella mahdollisia investointipisteitä tai miettiä yrityksesi kehitysaskelmia markkinoinnin kehittämisessä, tuotannon muutoksessa, tuotantosuunnan muutoksessa tai omistajanvaihdos tilanteessa. Sparrailu antaa varmuutta päätöksiisi, joiden tueksi saat ratkaisuvaihtoehtoja ja suunnitelmia.

Omistajavaihdos seuraavalle sukupolvelle tai yrityksen myynti ulkopuoliselle

Omistajavaihdos on merkittävä taitekohta sekä yrittäjälle että yritykselle. Silloin päätetään tulevista yrittäjistä, kehittämismahdollisuuksista ja luopujien tulevaisuudesta. Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu omistajanvaihdos varmistaa yritystoiminnan jatkuminen elinkelpoisena ja kilpailukykyisenä. Autamme ottamaan ratkaisun askelia kohti muutosta sekä luopujan että jatkajan näkökulmasta.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta