Siirry sisältöön

Johtamisosaaminen

Yrityskokonaisuuden menestyksekäs johtaminen edellyttää vahvojen taloustaitojen lisäksi strategista ajattelua ja kyvykkyyttä tehdä strategisia valintoja muuttuvassa toimintaympäristössä. Omien arvojen ja unelmien tarkastelun avulla vahvistat yrityksesi strategian toimivuutta pidemmällä tähtäimellä.

Osaavan työvoiman saatavuus

Hankkeen avulla selvitämme yrityksesi tarpeita vastaavan työvoiman osaamisvaateet. Mihin juuri sinun yrityksessäsi hankitaan ulkopuolista apua urakointina tai palkkaamalla työntekijä tai muulla järjestelyllä. Jos olet hankkimassa työvoimaa ensimmäistä kertaa, niin katsomme yhdessä askeleet eteenpäin. Eteneminen koostuu usein seuraavista vaiheista rekrytointi, työnantajan velvoitteiden täyttäminen, perehdyttäminen ja työohjeistus sekä osaamisen varmistaminen. Huolehditaan yhdessä yritykseesi pysyvä ja motivoitunut tekijä.

Kehitettävää henkilöjohtamisessa, vuorovaikutuksessa vai työnsuunnittelussa?

Autamme sinua saavuttamaan parempia tuloksia johtamalla ihmisiä hyvin ja rakennamme yritykseesi onnistumisia ruokkivaa kulttuuria ja tunnelmaa. Se tekee työnteosta kivaa, joka vaikuttaa yritystoiminnan kannattavuuteen. Selvitämme yrityksesi henkilöjohtamisen kehittämisen tarvepisteet. Onko se joku seuraavista? Oman työsi johtaminen johtajana, esimiestyöskentelysi toimivuus, tiedon kulun ja kommunikaation tai vuorovaikutuksen sujuvuus, oppimisen ja osaamisen varmistaminen tai tavoitteiden kautta johtamisen onnistumisen.

Työn johtamisen ja tekemisen tehostamiseen avuksi Leanin menetelmät

Lean menetelmänä on työn käytännön johtamista, päivittäisentyön selkeyttämistä sekä ihmisten innostamista ideointiin ja jatkuvaan parantamiseen. Leansissa tarkastellaan tekemisiä ja prosesseja ihmisten, tuotannon ja talouden näkökulmasta. Annamme käytännön neuvoja, keskusteluapua tai sparrausta toimintojen kehittämiseen ja sopivien menetelmien käyttöönottoon tilallasi.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta