Siirry sisältöön

Hyvinvointiohjaus

Hankkeessa tarjotaan maaseudun yrittäjälle ja työntekijöille hyvinvointi- ja elintapaohjausta, joiden avulla pyritään tuomaan hyvinvointia ja voimavaroja arkeen sekä puhtia työssä jaksamiseen. Elintavoilla on todettu olevan selvä yhteys työstä palautumiseen. Säännöllisellä liikunnalla ja oikeanlaisella ravinnolla voidaan vaikuttaa tuki- ja liikuntaelinsairauksien syntyyn sekä helpottaa niiden tuomia oireita ja vähentää psyykkistä oireilua.

Hankkeen tarjoamissa ryhmä- ja henkilökohtaisissa ohjauksissa pyritään löytämään yrittäjän omaan arkeen sopivat pienet teot ylläpitämään ja lisäämään hyvinvointia.

Oma hyvinvointiryhmä omalle ryhmällesi! Tarjoamme maaseudun yrittäjille ja heidän henkilökunnalle maksutonta ryhmäohjausta liikkumisen, ravitsemuksen sekä unen ja palautumisen tiimoilta. Kysy rohkeasti lisää ja suunnitellaan sinun ryhmälle parhaiten sopiva sisältö ja aikataulut.

Tule mukaan henkilökohtaiseen hyvinvointiohjaukseen 

Tarvitsetko tukea uneen ja palautumiseen, liikkumiseen tai ravitsemukseen? Hyvinvointiohjauksessa etsitään sinulle sopivat hyvinvointitavoitteet ja keinot niiden saavuttamiseen. Tapaamiset tapahtuvat etänä Teamsin välityksellä, joten mukaan voit lähteä asuinpaikastasi riippumatta. Voit hyödyntää henkilökohtaista ohjausta 1-5 kertaa.

  • Ohjaukset toteutetaan Teamsin välityksellä, joten ohjaukset voidaan toteuttaa asuinpaikasta riippumatta.
  • Ohjausta voit hyödyntää 1-5 kertaa

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta 

Lisätietoja hyvinvointiohjauksista antaa  Jenna Ojala puh. 044 732 0956 tai jenna.ojala (at) odl.fi.

Tulossa olevat webinaarit:

Keskiviikkona 26.4.2023 klo 10-11Hyvää ruokaa sydämelle ja mielelle 

Sydänterveyttä edistävä ruokavalio on herkullista sekä hyvää aivoille ja mielelle. Luennolla pohditaan, miten sydänterveyttä edistävää ruokavaliota voi toteuttaa kauppareissuilla, keittiössä ja ruokapöydässä sekä herkutellessa.

Luennoitsijana ravitsemusterapeutti Marja Vanhala ODL Liikuntaklinikalta

Ilmoittautuminen viimeistään 24.4.2023. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Maanantaina 8.5.2023 klo 14-15  Maatalousyrittäjän työergonomia kiireen keskellä.

Maataloustyö on edelleen pääsääntöisesti fyysisesti kuormittavaa koneellistumisesta huolimatta. Työstä aiheutuvat ja työtä haittaavat tuki- ja liikuntaelinvaivat ovat erittäin yleisiä maatalousyrittäjillä. Mutta entäpä jos saatavilla ei olekaan kaikkein uusinta välineistöä auttamaan työtehtävissä? Muutos-hankkeen maksuttomassa webinaarissa kerrotaan, kuinka voit vaikuttaa oman tuki- ja liikuntaelimistösi terveyteen kiinnittämällä huomiota työskentelyergonomiaan välineistöstä huolimatta.”

Luennoitsijana Muutos-hankkeen Roosa Luusuaniemi fysioterapeutti ODL Liikuntaklinikalta

Ilmoittautuminen viimeistään 4.5.2023. Ilmoittautumaan pääset tästä .